Kunst rondje Heikant

Kunst rondje Heikant

KUNSTRONDJE HEIKANT 2021 GAAT NIET DOOR I.V.M DE MAATREGELINGEN CORONAVIRUS

Kunst rondje Heikant 2020
zaterdag 27 juni van 12.00-17.00 uur en zondag 28 juni van 10.00-17.00 uur

kunst rondje Heikant

2019 Kunstrondje Heikant 22 en 23 juni
Het kunst rondje Heikant wordt dit jaar gehouden op 22 en 23 juni 2019. Een jaarlijks kunstrondje, alweer voor de 11e keer!

Deelnemende kunstenaars 2019 zijn Johan van Waes, Addie Klaassen, John en Joke Pannekoek Loois , Nicole Henderiks, Karina Verschelden-Slik,
Jos Kroes en Ojuna Henderiks

Er zijn ook gast exposanten uitgenodigd bij de deelnemende ateliers.

Over het Kunstrondje
Kunstroute Heikant is ontstaan uit kunstroute Zeeuws Vlaanderen. Al jaren zetten kunstenaars uit Heikant hun ateliers open tijdens het kunstroute Heikant. Heikant is gelegen aan een bosrijk gebied grenzend aan Belgiƫ en ligt vlakbij het vestingstadje Hulst in Zeeuws Vlaanderen.

De kunstenaars zetten hun atelier open van 10.00-17.00 uur. Ieder atelier is te herkennen aan de kleurrijke vlag “Kunstroute”

Van harte welkom! Entree is gratis

Hier zijn de kunstenaars en de gast exposanten. De nummers voor de namen corresponderen en zijn terug te vinden op de plattegrond van Kunstrondje Heikant. De plattegrond is te downloaden en zelf uit te printen. Zo kan je zelf je route bepalen, te voet, per auto of op de fiets. Meer informatie over de deelnemers en gast exposant is te vinden bij te desbetreffende kunstenaar door te klikken op lees meer